470x120 marmer

De website van Mooi Magenta is vernieuwd. De omschakeling naar een nieuwe provider, leidde naar de registratie van een nieuwe naam en de wens mijn aanbod duidelijker te presenteren. Vanaf nu presenteer ik mijn werk onder mijn eigen naam: www.ellentijmes.nl

Het kunstaanbod heeft een prominente plek gekregen. Het maken van kunst, is iets wat ik al meer dan 30 jaar doe. Mijn kunst is te koop, eventueel te huur en ook op "bestelling" laten maken is in principe mogelijk. Het werk omvat schilderijen, tekeningen, collages en in mindere mate sculpturen en gebruiksartikelen (lampen).

Daarnaast verzorg ik trainingen voor de PKN, zowel met aanbod via de Academie in Utrecht, als op verzoek van een kerkelijke gemeente rechtstreeks. Door mijn ervaring kan ik op een speelse manier en met inhoud ondersteuning bieden bij allerlei vragen die in een kerkgemeenschap leven.

Verdieping kan ook met verschillende workshops rond een inhoud of betekenis. Maar ook het maken van een herinneringsboek voor jezelf of een dierbare. Een moodboard. Of schilderen naar aanleiding van een tekst, waardoor die tekst opeens een heel andere dimensie krijgt.
Daarnaast verzorg ik ontspannende of ontdekkende workshops met verschillende materialen om te ervaren wat werkt of waar je iets van kunt maken. Dat doen we met verschillende schilder- en tekenmaterialen, maar denk ook aan karton, papier, hout, wol, klei, andere materialen uit de natuur.

De meeste workshops vinden op locatie plaats.

Ik zie u graag bij een van mijn activiteiten.

Ellen Tijmes