470x120 marmer

ELLEN TIJMES

6852 NM Huissen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter: @mooimagenta
www.facebook.com/mooimagenta
http://ellentijmes.werkaandemuur.nl
Instagram: art_ellentijmes

 

OVER ELLEN TIJMES

Beeldend - verdiepend - creatief - persoonlijk - begeleiding

Ik heb de opleiding counselor bij de Academie voor Coaching en Counselling gevolgd met als specialisatie werken met beeldende middelen. Van 2015-2019 volgde ik in Utrecht de Nieuwe Akademie Utrecht voor beeldende kunsten. Daarvoor heb ik theologie en psychologie gestudeerd en ben ik in het onderwijs werkzaam geweest. In maart 2024 heb ik de Master Geestelijke Verzorging aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond.

Mijn passie is het beeldend bezig zijn en mensen dat plezier te laten ontdekken. Ik ben minder van de techniek en meer van het ontdekken, het combineren en het creatieve of verdiepende proces (bij alle leeftijden). 

Aan de behoefte van het creëren toekomen is de kracht van mijn workshops. Heel veel mensen zouden wel graag iets willen doen, maar vaak komt het er niet van. Ik bied de mogelijkheid om iets te doen. Met een workshop kan je kiezen wat voor jou op dit moment het prettigst werkt.

Ik maak zelf graag. Van alles, om materialen en methoden te ontdekken, niet vastgelegd op een vorm of thema. En toch vertoont mijn diverse werk overeenkomsten, in gelaagdheid, kleur en beweging. 

Als geestelijk verzorger begeleid ik mensen bij hun levens- en zingevingsvragen. Het zijn vragen die opkomen tijdens moeilijke momenten in het leven, bijvoorbeeld door de confrontatie met verlieservaringen, (terminale) ziekte (van jezelf of een naaste) of de confrontatie met de dood. Of door de ervaring van eenzaamheid, bijvoorbeeld in de mantelzorgrelatie van ouders van een kind met een chronische aandoening. De insteek van het niet voor de ander willen oplossen, maar wel iemand bijstaan met aandacht, erbij blijven ook als het lang duurt, en juist daardoor verandering mogelijk te maken is wat mij daarin aanspreekt. Deze begeleiding vindt plaats bij u thuis, tijdens een gesprek van een uur. 

Graag tot ziens!